Ειδικες προσφορες

 

ΕΙΔΗΣΗ 1

Written by  Published in Blog
Rate this item
(9 votes)

ΤΑ  ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ Ε.Ι.Ε.Π. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ESLM (European Society of Lifestyle Medicine) ΚΑΙ ΤΗΣ WOF (World Obesity Federation, πρώην IASO) Παρόλο που η χώρα μας γενικά έχει ιδιαίτερα προβλήματα στις σχέσεις της με διάφορους διεθνείς οργανισμούς, η Ε.Ι.Ε.Π. κατάφερε να επιτύχει την ένταξη όλων μας (των επιστημόνων που άπτονται με τη θεραπεία της παχυσαρκίας και είμαστε ενεργά μέλη της) σε 2 κορυφαίους ανά την υφήλιο οργανισμούς, για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Είναι τιμή μας που είμαστε πλέον μέλη αυτών των οργανισμών και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της Ε.Ι.Ε.Π. γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία.
Τους ευχαριστούμε!
Παραθέτουμε παρακάτω μέρος της αλληλογραφίας που αποδεικνύει την αλήθεια των όσων αναγράφουμε παραπάνω. ΔΑΝΕΙΟ την 19/11/2014 από την
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ (ΕΙΕΠ)
Λ. Κηφισίας 46, 115 26 Αθήνα
Τ. 210 6985987-8, Φ. 210 6985986
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , http://www.eiep.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,
 
Σας προωθούμε μήνυμα του αντιπροέδρου του European Society of Lifestyle Medicine (ESLM), κ. Αρκαδιανού, δεδομένης της συνεργασίας της ESLM με τηνWOF (World Obesity Federation, πρώην IASO), της οποίας είστε μέλη αυτοδικαίως, εφόσον είστε μέλη της ΕΙΕΠ.
 
Για την ΕΙΕΠ,
Ο Πρόεδρος
Αντώνιος Αλαβέρας
 
Ο Γεν. Γραμματέας
Ευθύμιος Καπάνταης
 
 
 
From: Ioannis Arkadianos M.D. [mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ]
Sent: Wednesday, October 29, 2014 1:19 PM
To: 'Hellenic Medical Association for Obesity'
Cc: 'Michael Sagner M.D. - European Society of Lifestyle Medicine'
Subject: ESLM Discount upon membership fees
 
Dear Dr. Alaveras and Dr. Kapantais
As you may have informed European Society of Lifestyle Medicine (ESLM) and World Obesity Federation (WOF) became recently official partners.
Yiannis
IOANNIS ARKADIANOS, MD
Vice President
European Society of Lifestyle Medicine (ESLM)
Research and Evidence-based Prevention and Treatment of Chronic Diseases
 
91, Rue du Faubourg,  Saint - Honore  
75008 – Paris,  France
Tel. +306932255648  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.eslm.eu

Read 1091 times Last modified on Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 22:05
mihalis

Μιχάλης Τσιλιμιγκάκης

Facebook - Twitter - Vimeo

Website: www.tsilidiet.gr
Login to post comments

User Login Form