Ειδικες προσφορες

 

Written by Published in Συνταγές

ΜΠΑΡΕΣ OAT-BARSγια 8 μέτριες μερίδες των 200kcal

 

ΥΛΙΚΑπου θα χρειαστούμε:

Written by Published in Συνταγές

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΣΝΑΚ που αντικαθιστά τα πατατάκια με μόλις 100kcal

ΥΛΙΚΑ:

Written by Published in Συνταγές

ΜΗΛΑ ΨΗΤΑ με μόλις 50 kcal

Ένα υπέροχο γλυκάκι με ελάχιστες θερμίδες και πολλά αντιοξειδωτικά.

Απλούστατο στην παρασκευή του, μπορεί να το χρησιμοποιήσετε όλες τις εποχές του χρόνου αλλά κυρίως στις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες, είναι πραγματική απόλαυση και με ελάχιστο κόστος.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:

 

Written by Published in Συνταγές

Η 1 κουταλιάΕΛΑΙΟΛΑΔΟπου αποδίδει 135 kcalμπορεί ν’αντικατασταθεί (αν και δεν συνιστούμε να γίνεται συνέχεια) από τα εξής ντρέσινγκς, που δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά στις διαιτητικές σαλάτες που αναγκαστικά έχουν λίγο λάδι:

Written by Published in Συνταγές


Ιδανική σούπα για οποιαδήποτε στιγμή και ειδικά για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα.

Υλικάπου θα χρειαστείτε:

Written by Published in Συνταγές

                                                      ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ – ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ - ΑΡΤΥΜΑΤΑ

Οι περισσότερες παραδοσιακές κουζίνες χαρακτηρίζονται από την χρήση τους είτε στην αποξηραμένη τους μορφή, είτε στη νωπή. Έχουν έντονα αρώματα και γεύσεις που οφείλονται κυρίως στα αιθέρια έλαιά τους και μπορούν να αναβαθμίσουν όχι μόνο τη γεύση αλλά και την αντιοξειδωτική ικανότητα των φαγητών μας.

Περιεκτικότητα σε συστατικά:

Τα βότανα-μπαχαρικά-καρυκεύματα είναι ιδιαίτερα πλούσια σε διάφορα φυτοχημικά, αλλά επειδή οι ποσότητες που χρησιμοποιούμε είναι πολύ μικρές έχουν ελάχιστη θρεπτική επίδραση αλλά αξιοσημείωτη αντιοξειδωτική (πολυφαινόλες, αλκαλοειδή, σαπωνίνες κ.ά.). Προσοχή: Κάποια συστατικά τους μπορεί να μας είναι επιβλαβή, ή να πάσχουμε από  νοσήματα που δεν επιτρέπεται να τα χρησιμοποιούμε (ή μόνο σε συγκεκριμένες ποσότητες). Γι’ αυτό πρέπει πάντα να ζητούμε την γνώμη του γιατρού μας, ιδιαίτερα όμως όταν υπάρχουν προβλήματα (αλλεργιών, διαβήτη, γαστρεντερικά, νευρολογικά, παχυσαρκίας κ.λπ.).

Συντήρηση:Τα μπαχαρικά-βότανα πρέπει να τοποθετούνται σ’ ένα καθαρό ντουλάπι χωρίς υγρασία (<60%), χωρίς να είναι εκτεθειμένα στον αέρα και σε θερμοκρασία κάτω των 20ο C.

Επειδή είναι πολλά θ’ αναφερθούμε συνοπτικά στα κυριότερα.

 

Σελίδα 1 από 2

User Login Form