Ειδικες προσφορες

 

Written by Published in Blog

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νοέμβριος 2014

 

Ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη της παχυσαρκίας και του διαβήτη από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας

 

Με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών, σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, και στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσέχω το διαβήτη μου» η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, διαθέτει παραπεμπτικά για δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου.

 

Written by Published in Blog

ΤΑ  ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ Ε.Ι.Ε.Π. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ESLM (European Society of Lifestyle Medicine) ΚΑΙ ΤΗΣ WOF (World Obesity Federation, πρώην IASO) Παρόλο που η χώρα μας γενικά έχει ιδιαίτερα προβλήματα στις σχέσεις της με διάφορους διεθνείς οργανισμούς, η Ε.Ι.Ε.Π. κατάφερε να επιτύχει την ένταξη όλων μας (των επιστημόνων που άπτονται με τη θεραπεία της παχυσαρκίας και είμαστε ενεργά μέλη της) σε 2 κορυφαίους ανά την υφήλιο οργανισμούς, για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Written by Published in Blog

Από την 10/10/14 ο διευθυντής του διατροφικού κέντρου μας «Η ΥΓΕΙΑ» Αθλητικός Διαιτολόγος Μιχάλης Τσιλιμιγκάκης είναι πλέον και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαβήτη Μεταβολικού Συνδρόμου και Παχυσαρκίας (Ε.ΔΙ.ΜΕ.ΣΥ.Π.), με πρόεδρο το δόκτορα κο Σωτήρη Κ. Αδαμίδη (MD PhD), όπου έλαβε μέρος και στο 1ο.Πανελλήνιο Συνέδριο της επιστημονικής αυτής Εταιρείας, που έγινε στην Αθήνα 10-12/10/14.

User Login Form